• Yeni Kız
Mandala El Sanatları Deri, Döşeme, Kot Pantolon ve Dokuma Saçları Dikmek için Bağlanmış Naylon İplik; Ağır Hizmet Tipi; 1500 Metre Boyut 69 T70 (Siyah)

Mandala El Sanatları Deri, Döşeme, Kot Pantolon ve Dokuma Saçları Dikmek için Bağlanmış Naylon İplik; Ağır

₺ 29.97
Sipariş verilebilir

Ödenebilirlik

Endüstriyel sınıf bağlanmış naylon malzemeden yapılmış ekstra güçlü dikiş ipliği; Yüksek gerilme mukavemeti; Çıplak elle kırılmaz; Hava koşullarına dayanıklı; Hem iç hem de dış mekan kullanımı için harika; Yüksek ısı toleransı; Tutarlı renk ve sürekli uzunluk;.Deri, kot, kanvas, vinil veya kalın kumaş gibi sert malzemeleri dikin; Ayakkabı, mont, kot pantolon, haki pantolon, deniz ve yelken dişlileri, şilteler, tekne ve araba kapakları, çadırlar, tenteler, kanepeler, perdeler, halılar veya alan kilimlerini onarın; Dokuma, saç dokuma için de harika, ve boncuk;.El veya makine dikişi ile uyumludur; Lütfen dikkat : Bilgisayar monitörü çözünürlüğü ve fotoğraf ışığı ayarları nedeniyle renkler görüntülerden biraz farklı olabilir; Renkler ayrıca farklı boya partileri arasında değişir;.Boyut : # 69 T70 210 D / 3; Uzunluk : 1500 Metre; Daha yumuşak dikişler için sürtünmeyi azaltmak ve çözülmeyi önlemek için yapıştırma maddesi ile kaplanmıştır;.Gümrüklü naylon malzemeden üretilmiştir.Dayanıklı ve UV ışınlarına dayanıklı.Makine ve el dikişi ile uyumludur.Tutarlı renk ve sürekli uzunluk.Canlı renk tonu ve solmaz.Deri dikiş.Ayakkabı tamiri.Deri ve vinil aksesuar onarımı.Giysi ve kostüm yapımı.Tuval, kot veya kalın tekstil dikişi.Döşeme ve perdelik dikiş.Çanta, bagaj ve bavul tamiri.Peruk,atkı veya saç uzatma dokuma.Boncuk projeleri.Dokuma ipliği.Ciltçilik.Evcil hayvan oyuncakları yaratmak.Kırbaç krakerleri yapmak.Çadır veya kampçılar gibi dış mekan ekipmanlarını onarın.Tekne tentelerini onarın.Oto ve tekne kapaklarını düzeltin.Muşamba veya havuz örtülerini onarın.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler

Galt Toys İlk Örgü Sanatları ve El Sanatları
  • Yeni Kız

Galt Toys İlk Örgü Sanatları ve El Sanatları

₺ 59.97

Galt'ın ilk Örgü seti ile 6 yaş ve üstü çocuklar gerçek örgü iğneleri, bir Fransız örücü ve hatta bir ponpon aleti ile örmeyi öğrenebilirler.Ayrıntılı adım adım kılav